Michail Sorodsky, de 63 de ani, este cel mai mare impostor din New York, iar faptele lui monstruoase au determinat instanta sa-i stabileasca cea mai mare cautiune din istoria recenta - 33 de milioane de dolari.
El se afla in prezent in arest, fiind acuzat de mai multe violuri, molestari sexuale si exercitarea unei profesii fara drept.

Desi nu are studii medicale, Michail Sorodsky a pozat in mare vindecator de cancer si si-a deschis un cabinet in Brooklyn. Clientii lui erau in general imigranti rusi, care plateau cate 1.000 de dolari pentru o sedinta de asa-zis tratament.

Insa metodele lui de terapie erau cel putin bizare... chiar daca pacientele lui aveau cancer la unul din organele interne, Michail Sorodsky le convingea ca vindecarea vine din... vagin. Spunea ca are un amestec secret pe care trebuie sa-l introduca in corp prin vagin, ca sa ucida boala.

Sorodsky isi dezbraca pacientele, le urca pe masa si le introducea in vagin iaurt, masand intens zona. Pacientele lui suferinde nu-si dadeau seama ca de fapt aveau de-a face cu un obsedat sexual.

"Medicul" a mers chiar si mai departe... pe cateva paciente le-a violat, dupa ce le-a administrat sedative.

Escrocul a fost descoperit dupa ce fiica uneia din paciente, care a decedat, a mirosit ca ceva a fost in neregula cu terapeutul la care a fost mama ei si care a golit conturile familiei.

Prin urmare, tanara s-a dat drept o pacienta si a fost de cateva ori la Michail Sorodsky, ocazie cu care a vazut pe propria piele ce fel de tratamente aplica acesta.

Tanara l-a reclamat si dupa ancheta s-a stabilit ca Michail Sorodsky a molestat sexual zeci de paciente din cele cateva sute, iar pe restul de pacienti i-a escrocat, profitand de situatia disperata in care se aflau.
 

Leave a Reply