Femeia din Pakstan le cere disperata medicilor sa ii scoata sarpele care si-a facut culcus in burta ei. Animalul creste pe zi ce trece, iar femeia se teme pentru viata ei.
Caz socant in Pakistan. Unei femei i-a crescut un sarpe in stomac

Rasheedan Bibi, din Saggar, a inghitit din greseala un sarpe care s-a ascuns in paharul cu apa, iar in cateva luni taratoarea s-a tot marit in abdomenul femeii.

In urma cu cateva saptamani, Rasheedan a mers la medic, pentru ca se gandea ca este gravida, deoarece burta ii crescuse foarte mult in ultimele luni.

In urma ecografiei, medicii au ramas socati: in loc de copilul pe care se asteptau sa il vada, au gasit un sarpe foarte mare, care statea incolacit in burta femeii.
Rasheedan, care provine dintr-o familie foarte saraca, face apel la autoritatile locale pentru a o ajuta sa faca operatia, deoarece se teme ca sarpele din burta ei ar putea sa o omoare.

2 Responses so far.

  1. Lori says:

    Hai ca`i tare asta ... cum sa stai cu un sarpe in tinne ... sau cum sa bei un sarpe .. Da ea nu vede ce bea ? .. Daca era un cacat acolo ... ea il bea .. Oricum nu cred ca exista asa ceva in realitate :)

  2. criss says:

    eu cred
    si la stiri am auzit asa cv

Leave a Reply