Cantăreşte 340 de kilograme şi, de şapte luni, nu s-a mai ridicat din pat. Valceanul Cristian Căpăţanescu (53 de ani) se află internat la Spitalul Sf. Ioan din Capitală, unde va suferi o operaţie de micşorare a stomacului.
În 2000, când s-a pensionat pe caz de boală, Cristian avea 120 de kilograme şi era considerat “solid”. În zece ani, bărbatul a ajuns să cântărească 340 de kilograme, greutate alimentată în fiecare zi cu mâncare grasă şi dulciuri. “Tocăniţa de cartofi, friptura de porc şi clătitele cu mult gem m-au adus în halul ăsta. De doi ani însă mă chinui să slăbesc şi nu pot”, le-a povestit vâlceanul medicilor.

Îi vor reduce stomacul cu 80%

Pe lângă obezitate morbidă, Cristian suferă de insuficienţă renală şi respiratorie, de diabet şi de hipertensiune arterială, iar din septembrie anul trecut nu se mai poate ridica din pat, infectându- i-se pielea pe porţiuni foarte mari. Din cauză că viaţa lui este în pericol, bărbatul a fost adus în Bucureşti, la Spitalul Sf. Ioan, cu ajutorul unei autospeciale, fiind cărat de 11 pompieri. Pentru a slăbi, stomacul îi va fi redus chirurgical cu 80%.

Sursa 

Leave a Reply