Bărbaţii sunt nişte maşinării obsedate de sani, funduri, buze senzuale şi tot ce inseamnă sex. Aşa ar spune o femeie pentru care reprezentanţii sexului tare sunt un fel de inamici puşi pe rele, în care nu poţi să ai încredere şi care nu sunt capabili să stea cuminţi atunci când se află într-o relaţie. Bineînţeles că e greşit, aşa cum am menţionat anterior si femeile isi inseala partenerii. Mai mult, la fel cum ele au... motive, şi eu au motive, chiar dacă acest aspect nu scuză faptul în sine.
1. Nu e mulţumit în pat
Un bărbat care are o iubită frumoasă, hărnicuţă şi înţelegătoare nu e neapărat în al nouălea cer. E posibil ca în ciuda aparenţelor, femeia respectivă să nu îl satisfacă în pat. Sau, pur şi simplu, cei doi să nu se potrivească. Acesta ar fi un motiv suficient de bun pentru ca el să o înşele.
2. Vrea să se dea mare în faţa prietenilor
Un individ aflat într-o relaţie stabilă poate să devină motiv de glumă pentru amicii lui, care îl consideră prea cuminte sau bleg. Astfel, el poate ajunge să-şi înşele iubita, numai pentru a le arăta prietenilor că e un adevărat macho şi că nu i-au fost inhibate instinctele de vânător.
3. Pentru că a dat peste o "bunăciune"
Lăsat singur, un bărbat poate să cadă uşor în mrejele vreunei femei frumoase, mai ales dacă individul în caută e mai slab de înger şi iubita lui e mai urâţică şi mai neatrăgătoare decât cea care îi dă târcoale.
4. Pentru că poate
Unii bărbaţi sunt pur şi simplu indiferenţi, nepăsători şi nu cred în monogamie, cu toate că sunt într-o relaţie despre care se spune că e stabilă şi serioasă. Ei flirtează cu toate femeile, fac sex cu acelea care le cad în plasă şi nu se gândesc la iubita lor. De fapt, nu au nici o remuşcare.
5. Din plictiseală
Această situaţie apare mai ales în cazul bărbaţilor care se află într-o relaţie de foarte mult timp sau în situaţia în care partenerii nu se potrivesc, dar sunt totuşi împreună. Un individ care e "blocat" într-o relaţie de acest gen poate ajunge să caute fericire, înţelegere şi extaz în braţele unei alte femei.

Leave a Reply