Sincer n-as fi vrut sa scriu despre acest subiect…dar peste tot unde dai pe goagăl gasesti cate ceva despre asta si am zis ca-i musai sa dezbatem putin (ca doră cum azi e sfarsitu lumii…nu mai avem decat cateva ore pt a dezbate subiectu).
Parerea mea
e ca toata faza asta cu sfarsitu lumii e o mare prostie. S-a mai prezis ca in 94 va fi sfarsitul lumii..la fel si in 2000 apoi ba ca-n 2012 si tot asa. Acuma sa nu ma intelegeti gresit si Domne iarta-ma dar sincer mi se pare o mare porcarie ca pe baza unor calcule sa dai cu parerea si nu numai (ca de s-ar fi dat doar cu parerea…nu era asa mare problema…dar cand vezi cat haz de necaz fac astia despre un subiect care ramane sub semnu intrebarii. Pai uite…in America un grup d’astia cu crucea-n frunte umbla cu caravane si baga spaima in cetateni ca vine sfarsitu lumii si alte baliverne). In fond .. doar Dumnezeu stie cand va fi sfarsitul lumii .. asta n-ai de unde sa stie un nechiob care a invatat sa adune 2+2 si acuma-i mare batman printre credinciosi si face pe Dumnezeu. Fraate…   Da. De acord. Exista unele semne (poate chiar mai multe) despre ceea ce se numeste ” Apocalipsa ” dar de la unele semne (cum ar fi inundatiile din Australia, cutremure de la cel din Haiti si pana la cel din Japonia) si pana la sfarsitul lumii e cale lunga !  parerea mea e ca  sfarsitul lumii poate fi acum, maine, poimaine, peste 10 ani sau peste 1000 ani. NU AVEM DE UNDE SA STIM ! fratilor sa fim realisti. Bosorogu ala ce se crede Dumnezeu a mai gafat-o…si nu doar o data !!
Acuma…sa ne intelegem. Blogu asta nu-i pentru chestii d`astea…religioase, nu ca nu-s pretin bun cu popa (ma inteleg bine cu el da sincer nu prea dau pe la biserica) dar cand vezi cata isterie e pe subiectu ala iti vine sa plangi. Sa plangi de ce prosti ne inconjoara si de cat de naiva-i lumea ! Ca sa fie si mai incitant…cica azi incepe sfarsitu lumii dar la noi, in ROMania abia maine dimineata ajunge sfarsitu lumii ca mno…pana trece granita la noi si traficu asta din romania + drumurile…e de inteles.
Parerea voastra
Ok. Acuma dupa ce v-am plictisit cu romanu de mai sus…as vrea sa vad si parerea voastra despre ” Apocalipsa v.2011 ” si cum va petreceti ultimele ore din…viata. Eu ultimele ore din viata mi le petrec la un meci…mancand seminte si injurand ca tot romanu la meciurile de Liga 1 iar mai spre seara poate chiar si la un gratarel…ceva…ca dora sa nu mor cu burta goala..

Leave a Reply