Cântăreaţa a fost criticată de jurnaliştii de la The Guardian care, deşi recunosc că este adorată pe plan internaţional, spun că nu au idee cum de a avut ea atât de mult succes, mai ales că este şi agent imobiliar.Vorbind despre succesul ei, publicaţia a scris: "Cum s-a întâmplat asta? Habar n-avem. Dacă sunteţi printre cei care au downloadat contra cost muzica Innei, anunţaţi-ne".
"Din păcate, Inna nu are o pălărie ţuguiată, nici nu îşi cântă piesele îmbrăcată în costumaţie de zână în timp ce merge pe monociclu. Spre deosebire de Zdob şi Zdub a ratat de mai multe ori ocazia de a-şi reprezenta ţara la Eurovision. Este clar că stilul balcanic de muzcă, cu trompete în stil ska şi post-punkul reprezintă o propunere mai bună decât sclipitorul şi captivantul eurodisco", au mai precizat jurnaliştii englezi.
Pe de altă parte, aceştia recunosc că are un succes foarte mare şi spun că a ajuns 'unul dintre cele mai bune produse de export ale României, a detronat-o pe Kesha, a câştigat 21 de premii şi a apărut pe copertele a peste 30 de reviste din Europa'.

One Response so far.

  1. Anonim says:

    Eu zic ca inna merita locul pe care il ocupa .. Parerea mea

Leave a Reply