Berbec: este un tip care adora partidele de sex pe fuga, asa ca ar testa orice loc, oricât riscant ar fi el. N-ar vrea totusi sa faca sex atunci când are o problema de sanatate, pentru ca îl enerveaza la culme ca nu se poate desfasura.
Taur: poate face sex o noapte întreaga, dar acest nativ tine la confortul sau. Nu s-ar simti tentat sa faca sex într-un spatiu strâmt. Nu se da în vânt nici dupa sexul în natura, decât daca are sacul de dormit la el.
Gemeni: nu are scrupule când vine vorba de sex. Ar face sex inclusiv cu iubita celui mai bun prieten. Totusi, refuza sa faca sex, atunci când femeia de lânga el este prea serioasa si nu-i întelege glumele în pat.
Rac: acest nativ are nevoie de multa atentie în pat. În cazul în care îl coplesesti cu afectiune, îti va oferi totul în pat. Îi piere însa cheful de sex, daca observa ca pui placerea ta pe primul plan si te intereseaza doar aspectul fizic.
Leu: este un tip curajos, care accepta cu usurinta orice provocare. Partenera sa trebuie sa se ridice însa la înaltimea asteptarilor. Leul este prea mândru ca sa plateasca pentru sex sau ca sa aduca în patul lui o femeie care nu-l atrage foarte tare fizic.
Fecioara: îi plac scenariile indecente si, în ciuda aparentelor, nu este deloc retinut în pat. Fii sigura ca îti va oferi toata atentia si ca te va rasfata în pat. Singurele ocazii în care refuza sa faceti sex sunt cele în care i-ai ranit cumva orgoliul.
Balanta: în pat pune placerea iubitei înainte de a sa. Pentru el conteaza însa enorm ca ea sa traiasca sexul la intensitate maxima. Daca îi marturisesti ca nu poti avea orgasm sau ca nu te mai simti atrasa de el, îi reduci la zero pofta de sex.
Scorpion: traieste sexul intr-o maniera foarte emotionala, asa ca nu va mai simti nevoia sa faca sex cu o femeie care l-a dezamagit. Poate face sex in orice context, atat timp cat considera ca cea de langa el e demna de atentia lui.
Sagetator: orice noutate în materie de sex îi face cu ochiul. Nu va fi însa foarte deschis sa încerce fanteziile pe roluri, pentru ca nu vede rostul asumarii unui anumit rol, când poate fi el însusi în pat.
Capricorn: desi vede sexul ca pe o necesitate si cauta sa-l faca cat de des poate, Capricornul considera ca sexul de impacare este nociv, asa ca il evita. Este de parere ca certurile si neintelegerile trebuie rezolvate rational.
Varsator: este un tip exhibitionist, pe care îl atrage sexul în locuri publice. Lucrurile se complica pentru Varsator când se petrec prea multe partide de sex în pat. Va simti nevoia sa evadeze din el.
Pesti: nu-i plac deloc amagirile, iar sexul poate fi o mare amagire, atunci când este facut cu o persoana care este implicata într-o alta relatie. Asa ca, Pestii vor refuza sa faca sex, nu neaparat din integritate, ci pentru ca înselaciunea nu intra în fanteziile lor.

Leave a Reply