N-o spun eu, ci chiar Inna într-un articol postat la ea pe blog…

Am incercat sa citesc mesajele tale postate pe acest blog. Iti multumesc pentru ca ai incredere in mine. Vreau sa fiu sincera. Am pornit pe acest drum fara sa stiu exact unde se va sfarsi. Probabil ca nici nu am vrut sa ma gandesc la asta. Iata ca in timpul calatoriei mele am intalnit oameni care m-au sustinut, printre care te numeri si tu, cel care citesti acum acest post. Sunt constienta ca fara ajutorul tau nu as fi reusit niciodata!
Hai sa ne amintim cum aparut piesa “Hot” si cat de repede a ajuns in calculatorul tau. “Stiu ca ai auzit-o la un prieten sau o prietena si ai cerut-o pentru ca ai vrut sa o asculti din nou si mai stiu sigur ca ai trimis-o si altor prieteni din lista de messenger. Apoi ai pus-o pe lista de favorite si ascultat-o atat de atat de multe ori incat la un moment dat vecina de jos ti-a batut la usa. Eh … si cum e vecina ta nu ai fi putut sa o refuzi niciodata. Dar cum sa faci, pentru ca PC -ul ei tocmai s-a stricat ieri? Stiu eu! Ai fugit repede la magazinul de jos, ai cumparat un cd gol si … na, doar e vecina! Hmmm … Bine!
Mi s-a intamplat si mie ca atunci cand imi place o piesa foarte tare sa-mi doresc sa o setez ca si ringtone la telefon. Dar cum sa fac? Bluetooth la laptop nu am iar cablul de date i l-am imprumutat colegului saptamana trecuta. Stii ceva … il sun sa mi-l aduca de urgenta. Hmmm … Si daca imi cere si el piesa ?” ) Si uite-ne in prezent! Ceva similar mi-au povestit majoritatea prietenilor mei, atunci cand i-am intrebat de unde au piesa! Vedeti ce am reusit impreuna? Va vine sa credeti? Nu? Nici mie! )
PS: Atunci cand sunt suparata este de ajuns sa citesc un singur mesaj de pe acest blog, ca sa-mi pot face curaj sa trec peste situatie. Va multumesc si va iubesc!
Cu respect, Inna.

Ce noroc că românii nu prea cumpără muzică ci o dau la schimb pe internet. Însă treaba asta cu distribuţia pe mess nu funcţiona dacă piesa nu avea priză la public.

Leave a Reply